EN | NL

Wij zijn YIPP

YIPP is een ontwerp- en productiestudio gespecialiseerd in digitale media- applicaties. We combineren geavanceerde technologie, creativiteit en professioneel management om unieke, ultramoderne media te ontwikkelen. Het YIPP team biedt full-service multimedia-ontwikkeling: van conceptontwerp tot productie en implementatie. Hierbij zetten we onze sterke managementvaardigheden in, samen met een sterke creatieve benadering.

WE MAKE IT COOL

In al onze projecten zijn de sleutelbegrippen ‘actie’ en ‘interactie’. Gamification en storytelling zijn de uitgangspunten voor onze multimedia, games, mobiele apps en virtual reality toepassingen. Onze producten zijn speels, onderhoudend en educatief. We willen dat gebruikers kunnen horen, ruiken, aanraken en interpersoonlijk betrokken kunnen zijn. Met behulp van onze uitgebreide ervaring in sensoren en engineering kunnen we een ervaring creëren die uniek, boeiend en onvergetelijk is voor de gebruiker. Voor elke boodschap die een klant wil communiceren, zijn de mogelijkheden eindeloos!

WE MAKE IT BEAUTIFUL

Om te inspireren en impact te maken, moeten al onze producten de gebruiker ten eerste verleiden om hun aandacht te trekken. Om hen betrokken te houden, bouwen we ervaringen op die leuk, informatief en mooi zijn. We hebben esthetiek hoog in het vaandel staan bij alles wat we doen en leveren ontwerpen die een lust zijn voor het oog. Maar ze moeten natuurlijk ook goed werken vanuit een gebruikersperspectief. We geloven dat een effectief ontwerp dat gebruikers intuïtief kunnen begrijpen vanaf het eerste gebruik, ook een grote schoonheid bevat.

WE MAKE IT WORK

We leggen de nadruk op de betrouwbaarheid van alle geleverde producten. Hoe we dat doen? Dat is uniek. Ten eerste begrijpen we hoe software en hardware altijd met elkaar verbonden zijn en op elkaar vertrouwen. We zijn altijd betrokken bij de keuze van hardware en adviseren waar nodig. Ten tweede doen we ons eigen onderzoek en ontwikkeling met betrekking tot sensoren en actuatoren. We houden ervan om nieuwe hardware te testen en als het betrouwbaar genoeg is, vinden we manieren om het naar de bezoeker te brengen. Ten derde doen we veel testen zelf in onze studio om bugs of prestatiefouten te minimaliseren.